Over Mij

Angela Padberg

Naam : Angela
Geboren : 26 juli 1994
Opleiding : HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Ik woon samen met mijn man Jeroen, onze zoon James (2021), dochter Joy (2023)  en ons hondje Jackie in Bergermeerkwartier, Alkmaar.

Sinds 2018 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb in het verleden veel op kinderen gepast (6 maanden t/m 12 jaar). Ook heb ik vrijwilligerswerk verricht bij een kinderspeel/bouwplaats, waar ik met kinderen tussen de 7 en 12 jaar activiteiten ondernam. Daarnaast heb ik aan verschillende maatjes projecten deelgenomen waar ik activiteiten ondernam, hierdoor konden de kinderen weer even kind zijn (3,5 t/m 11 jaar). Tot slot heb ik in 2017 in Afrika vrijwilligerswerk verricht met kinderen met een beperking waarbij ik hielp op de school en bij de fysiotherapie. Ik beschik over BHV, EHBO, kinder EHBO en ervaring met mensen met een beperking.

In 2017 heb ik de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) behaald. Na mijn stage in de gehandicaptenzorg ben ik gestart met werken in deze sector. Ik heb op verschillende woongroepen gewerkt met mensen met uiteenlopende beperkingen. Ik vond het werken met mensen met een beperking erg leuk maar ik kwam erachter dat mijn passie hier niet lag. Door mijn oppaservaring/ vrijwilligerswerk wist ik dat mijn hart lag bij het werken met kinderen. Ik ben toen gestart als pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf waar ik twee jaar met veel plezier op een vertikale groep (0 t/m 4) heb gewerkt. Na twee jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gestart met gastouderopvang De Kikkerheuvel.

Uiteraard vind ik het erg leuk om met kinderen te werken en ervoor te zorgen dat uw kind het naar zijn/haar zin heeft, gestimuleerd wordt in de ontwikkeling en goed verzorgd wordt. Mijn streven is om op een enthousiaste, verantwoordelijke en positieve manier kinderen op te vangen. Waarbij ik een veilige omgeving bied waarin ieder kind kan opgroeien tot een evenwichtig, zelfstandig en uniek persoon met respect voor andere en zichzelf. Wat ik erg belangrijk vind is open communicatie en eerlijkheid.

Ik bied kleinschalige opvang in een eigen opvangruimte bij mijn huis aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Door de kleinschalige opvang is er veel persoonlijke aandacht mogelijk. Ik heb een vast dagprogramma wat ik probeer aan te houden. De eetmomenten staan vast en tussen de eetmomenten is er tijd om te spelen of een activiteit te doen. Familie en vrienden zouden mij beschrijven als lief, warm, gezellig, open en betrouwbaar.